ESP | CAT | ENG

INDÚSTRIA

Indústries WALDES SCCL compta amb una àmplia experiència en la fabricació de components metàl·lics per als sectors d’automoció, electrònica i línia blanca, oferint tant la producció com col·laboració a l’àrea de desenvolupament de productes, innovacions i modernització dels processos de producció.

Gràcies a la nostra trajectòria, som una empresa amb experiència consolidada en la fabricació de peces d’estampació metàl·lica en premses i màquines dobladores.

Entre les peces més representatives de la nostra producció actual, trobem components per a retrovisors, fars i pilots, amortidors, panys, etc.

Els nostres processos són: disseny d’utillatges sobre la base de la peça del client, estampació de les peces, i tractament i recobriment de superfícies, així com fabricació de peces mitjançant mecanitzat.

CERTIFICACIONS
CERTIFICACIONS A partir de l’any 1998, Indústries WALDES SCCL va diversificar la seva producció dirigint-se a altres línies de negoci; industrial, automoció, línia blanca o cartonatge/packaging. Per això va obtenir la certificació ISO 9001-2015 i IATF 16949-2016 que avala totes les condicions necessàries tant en els processos de treball com en els productes fabricats.

MAQUINÀRIA I CAPACITATS INDÚSTRIES WALDES
Capacitat tècnica: Disseny, mecanització d’estris i construcció de matrius.

Les capacitats tècniques ens permeten col·laborar amb els nostres clients en el disseny de peces i utillatges per adaptar-nos a les vostres necessitats. Aquest procés engloba des del desenvolupament del projecte fins a la construcció de l’utillatge i la matriceria adequada al procés.

Maquinària:

• Secció premses:
Disposem de premses amb potència que va des de 25 fins a 150 tones, que ens permeten adaptar-nos a diversos tipus de peça estampada.
Gruixos des de 0,15 fins a 4 mm.

• Secció encunyadores-dobladores per a fleixos i filferros:
En aquesta secció disposem de maquinària més especialitzada en peces més petites i altres aplicacions.
Encunyadores de fins a 25 tones i doblegadores fins a 5 tones.
Amples de fleix fins a 40 mm
Diàmetre filferro fins a 4 mm.

Materials:
Treballem amb ferro, acer, acer inoxidable, llautó, coure, bronze, alumini.

Recobriments i acabats:
Disposem de línies de bany electrolític per al nostre producte propi que ens permeten obtenir acabats adaptats al client, principalment níquel, pavonat, daurat, coure, coure vell, or vell, …

Fàbrica de components metàl·lics
Fabricante peces indústria